Welcome visitor you can log in or create an account

Gevelbekleding

KeralitHet gevelbekleding programma bij Ketelaar zonwering is een totaalconcept van professionele hoogwaardige gevelpanelen. Naast het leveren van gevelbekleding, met alle bijbehorende hulpmaterialen geven wij ook ondersteuning aan onze klanten.
 
Gevelbekleding materiaal keuze:
- kunststof gevelbekleding
- houtvezel gevelbekleding
- composiet gevelbekleding
- polyester gevelbekleding
 
Vormen van gevelbekleding:
- rabat gevelbekleding
- potdeksel gevelbekleding
- rondkant gevelbekleding
- Gevelbekleding met plaatmateriaal
 
Gevelbekleding beschermt en verfraait uw woning.
Gevelbekleding zorgt voor bescherming en verfraaiing van een woning of gebouw. Vanuit het verleden worden veel natuurproducten gebruikt als gevelbekleding met als nadeel dat deze moeten worden onderhouden en geschilderd. Bij natuurproducten, zoals hout is dit een continu proces dat nooit stopt. Het standpunt van Ketelaarzonwering, is het verdelen van duurzame gevelpanelen die nagenoeg geen onderhoud vereisen en nooit hoeven te worden geschilderd. Een groot voordeel voor de eindgebruiker, is dat de gevel kostenbesparend is.
 
Montage van gevelbekleding.
Gevelbekleding moet worden aangebracht op een regelwerk om een natuurlijke ventilatie tot stand te brengen. Hierdoor blijven niet alleen de gevelpanelen intact maar ook het gebouw zelf. Ketelaarzonwering heeft voor al haar gevelbekleding producten een uitgebreide montagevoorschrift ontwikkeld. Bekijk deze dan ook altijd eerst goed.