Welcome visitor you can log in or create an account

Terrasoverkapping

terrasoverkappingDe terrasoverkappingen van Ketelaarzonwering worden gekenmerkt door een perfecte afwerking. Verborgen schroeven en een geïntegreerde hemelwaterafvoer zorgen voor een luxe uitstraling. De overkapping is een zeer degelijk systeem dat leverbaar is op iedere gewenste breedte, de maximale uitval bedraagt maar liefst 4 meter !!
De overkapping is leverbaar met een ronde of een Victoriaanse goot. Zo past u de Spazio eenvoudig aan op de architectuur van uw woning. Het voordeel ten opzichte van de zonnescherm is het permanente gebruik. U kunt het hele jaar optimaal genieten en het buitenleven ervaren.
Met de terrasoverkapping creëert u eenvoudig extra leefruimte. Zo geniet u van het buitenleven ook als het weer een beetje tegenvalt. In combinatie met verlichting, verwarming, veranda zonwering en zelfs wanden kan de veranda helemaal compleet gemaakt worden.
Er zijn verschillende combinaties mogelijk van glas tot polycarbonaat in diverse uitvoeringen. Laat u vrijblijvend voorlichten door onze adviseur en kom zelf tot de conclusie dat een verandadak van Ketelaarzonwering de beste keuze is.